GrillSymbol- erfaringer siden 1925

Vi er den nest eldste produksjonsbedriften i vårt segment i Norden og Skandinavia. Vi er også Baltikums mest erfarne i vår bransje.

Grunnleggerne av selskapet arbeidet i catering-bransjen, og i samarbeid med profesjonelle kokker begynte de å utvikle nettopp slike panner som kan tilfredsstille selv de høyeste krav. I dag har dette blitt vår mest populære produktserie, som bærer navnet „PRO“. Som i profesjonell. Disse produktene er slitesterke, trygge, enkle å bruke og vedlikeholde og varige.

Vårt arbeid verdsettes høyt av mange proff- og hobbykokker i Skandinavia, Norden, Estland og mange andre land.

I årene 2006-2007 satset vi også på produksjon av BBQ-ovner. I produktutviklingen drog vi også veksler på erfaringer fra mange BBQ-mestre, som med vårt utstyr har deltatt i BBQ-konkurranser i Estland, Tyskland og Storbritannia. I Estland er det oppnådd førsteplass, i Storbritannia andreplass, og vi håper også snart å oppnå palleplass i andre større konkurranser. For den som steker kjøttet betyr dette at ovnene i vår Q-serie er høyt verdsatt av såvel proffer som hjemmebrukere. Dette er ovner som gir kjøttet de steker uforlignelig god smak.

I årene 2015-2016 lanserte vi pannesett i serien „Basic“ . Sammenlignet med „PRO“-serien er „Basic“ i en rimeligere prisklasse og inneholder bare det viktigste som kreves av en panne.

I 2017 vendte vi tilbake til røttene og gjenopplivet våre erfaringer med framstilling av ildsteder. Våre bålpanner er produsert av Cor-Ten-stål og designet i tråd med nordiske menneskers livsstil: et enkelt, praktisk og værbestandig materiale sammen med mytologiske symboler. I dag har kolleksjonen vokst til 14 modeller og perfeksjoneres hver dag.

I 2018 ble vårt sortiment av produkter i Cor-Ten-stål utvidet og vår kolleksjon av blomsterpotter og WoodStock modulhyller lansert. I år, i 2021, kommer vi ut med en rekke nye produktserier samtidig som vi forbedrer de eksisterende. Andelen produktutvikling blir stadig viktigere for hvert år i vårt arbeid. Vi prøver stadig å overraske våre gamle og nye kunder med nye produkter ved å tilby morgendagens trender alt i dag.

GrillSymbol er en familiebedrift. Den femte generasjonen er i ferd med å vokse opp med nye og friske ideer, og produksjonen skjer fortsatt ved fabrikken i Tallinn. I 2025 feirer GrillSymbol 100 års erfaring.

GrillSymbol- erfaringer siden 1925-1

Vårt team

Laur Suurväli

Norske forhandlere

Mob: +372 56 669 723
laur@grillsymbol.com

Annika Aas

Salgsassistent

I foreldrepermisjon

Olav Røysland

Salgssjef Norge

Mob: +47 90 024 323
salg@grillsymbol.com

GrillSymbol Products