GrillSymbols produkter er trygge.. ​

 

Alle produkter i PRO-serien har gjennomgått samsvarsvurdering  etter CE-direktivet  2009/142/EF  og er merket med nummer  CE1336-10. Samsvarsvurderingen er utført av Inspecta Group: www.inspecta.com

Med hensyn til sikkerheten er produktene i PRO-serien konstruert slik at det vindskjermende sidepanelet ikke blir for varmt under bruk, som utelukker risikoen for tilfeldige forbrenninger.

Produktene har gjennomført følgende sikkerhetstester:

  1. Temperaturtest: den ytre temperaturøkningen på vindskjermende sidepanel må ikke overstige +60C. Det vil si at med vanlig nordisk sommertemperatur på +20C vil den maksimale temperaturen på side panelet bli inntil +80C. PRO-seriens “Triple Windshield” er en sikker og trygg løsning for å forebygge tilfeldige forbrenningsskader.
  2. Stabilitetstest: pannens føtter og bærekonstruksjon er sterke nok til at pannen er stabil og ikke skjelver eller vakler, selv ikke når den full av mat.
  3. Antenningstest: “Click and Cook” er en unik løsning som gjør det mulig å tenne gassflammen ved hjelp av batteristrøm. Dette sikrer at gassen kan tennes med et enkelt trykk på en knapp (standardutstyr for alle produkter i PRO-serien unntatt 460-modellene).

 

Inspecta Group: www.inspecta.com

GrillSymbol Products