Ja, produktene gjennomgår en årlig kontroll og er i samsvar med CE-standardene. Samsvarsvurdering og kontrollprosedyren gjennomføres av Inspecta Group.

GrillSymbols produkter er produsert i Estland. Produktutviklingsarbeidet har foregått i Estland, Finland og Sverige i samarbeid med mange spesialister på sine felt, herunder mange proffkokker. Produktutviklingen og produksjonen begynte i 1998. Fabrikken ligger i Tallinn.

Vi betjener kundene på engelsk, tysk, russisk, polsk, svensk, finsk og estisk. For å komme til riktig språk velges land gjennom hjemmesiden på www.grillsymbol.com.

Ved kjøp fra EU-land velges riktig land på hjemmesiden og bestillingen gjøres derfra. Dersom du ønsker å bestille til Sveits, USA eller Russland må du sende oss en forespørsel, ettersom mulige tollavgifter kommer i tillegg, samt at fraktkostnadene er ulike for hver sending. Vi ekspederer dessverre ikke ordrer under 300 euro til disse landene.

Er selskapet registrert i EU og er merverdiavgiftspliktig, kan vi selge varene mva-fritt. Da må du sende oss ditt ønske, opplysninger om firmaet og mva-nummeret. Dersom mva-nummeret og opplysningene om foretaket stemmer, sender vi en forskuddsfaktura. Når betalingen er registrert innkommet, poster vi varene. Dersom du alt har gjennomført kjøpet gjennom vårt betalingssystem og summen er beregnet inklusive merverdiavgift, kan du kreve merverdiavgiften refundert gjennom avgiftsmyndigheten i ditt land.

Det avhenger av land. Varene sendes ut med budtjeneste samme eller neste dag etter bestilling. Det videre avhenger av budtjenesten.

Ja, etter å ha sendt bestillingen mottar kunden informasjon om overlevering til budtjenesten som inneholder budfirmaets navn og forsendelsens sporingsnummer. Ved hjelp av dette kan man gjennom budfirmaet eller posten i det aktuelle landet få informasjon om sendingen. Våre samarbeidspartnere er DHL, DPD, Itella, Venipak.

Ja, loven gir deg mulighet til å returnere varene i løpet av 14 dager. Grundigere forklaring om retur finnes under «Informasjon» og «Retur». Kunden må likevel ta høyde for selv å bære porto for retur.

Ja, produktene har en 24-måneders garantiperiode. Men dersom en mangel ved produktet skulle vise seg, for eksempel etter 5 år, så finner vi en løsning på det også.

Bruks- og vedlikeholdsveiledninger for våre produkter finner du på hjemmesiden under rubrikken «Veiledninger og råd».

Dersom du er interessert i å forhandle våre produkter og du har en butikk, nettbutikk eller bare et stort ønske om å gjøre det, er vi glade for å kunne samarbeide. Send en kort beskrivelse av din idé gjennom vår kontaktside, så tar vi kontakt med deg!

Franchise for GrillSymbol kan kjøpes i alle EU-land, unntatt Sverige, Finland, Estland og Polen. Vi er også åpne for samarbeid i USA, Canada, Russland, Sveits, Norge og Island. For å søke om franchise, send ditt ønske gjennom kontaktsiden eller til adressen info@grillsymbol.com

GrillSymbol Products