GrillSymbol nettbutikk – generelle vilkår og vilkår for bestilling. Betingelsenes omfang og gyldighet:

Disse generelle vilkårene og vilkårene for bestilling fra nettbutikken (heretter vilkårene) til Grillsymbol OÜ (heretter selger) gjelder i forhold til alle personer (heretter kunde/bestiller), som bruker nettbutikken www.grillsymbol.com (heretter nettbutikken), bestiller varer og tjenester fra nettbutikken (heretter varen/tjenesten) og inngår en kjøpe-/salgskontrakt for kjøp av ting fra nettbutikken (heretter salgskontrakt). Ved å akseptere vilkårene bekrefter kjøperen å ha gjort seg kjent med vilkårene i salgskontrakten, ha samtykket i dem og oppfylle dem.

Kjøp av varer og utforming av ordre i nettbutikk:

1. Nettbutikken gir mulighet for å kjøpe de varene som har linken «Legg i handlekurv«. Pris og tilgjengelighet for varene i nettbutikken kan endres løpende og uten forvarsel. Dersom en kjøper har levert bestilling før prisen på varen endres, gjelder prisen i bestillingsøyeblikket.

2. Selger har rett til å heve salgskontrakten og avstå fra å levere ut de bestilte varene eller yte den avtalte tjenesten i følgende tilfeller: varene er utsolgt fra lager eller varene har feil pris på grunn av teknisk feil. I begge tilfeller informeres kunden og penger betalt for varen refunderes.

3. Salgskontrakten regnes som inngått fra og med oppgjør i henhold til bestilling kommer inn på konto hos Grillsymbol OÜ eller operatøren som tilbyr betalingstjenesten (PayPal, Klarna, Make Commerce). Ordrebekreftelser for bestillinger som ikke er betalt vil ikke bli oppfylt.

4. Betaling for varene: varene kan betales gjennom betalingsløsningene PayPal, Klarna Checkout og Make Commerce. De fleste debet- og kredittkort aksepteres. Man trenger ikke å ha konto hos tilbyderen av betalingstjenesten for å betale. Oppgjør i GrillSymbols nettbutikk skjer i gjeldende valuta i bestillers hjemland. Etter at betalingen er utført, sender nettbutikken deg en ordrebekreftelse og faktura.

5. Dersom kjøpet utføres av en EU-registrert bedrift som er mva-pliktig, er det mulig å gjennomføre kjøpet mva-fritt. Da må også mva-registreringsnummeret med landkode fylles ut sammen med andre opplysninger ved gjennomføring av kjøpet. Nummeret må være angitt etter standard i bestillers hjemland.

Standard for mva-registreringsnummer i EU finner du her: VAT identification numbers

6. Kjøp fra Storbritannia. I forbindelse med Brexit og reglene som gjelder for dette gjelder et totrinns avgiftssystem for privatkunder: for kjøp med verdi over £135 betales det merverdiavgift i Storbritannia. Bestilleren kjøper varen mva-fritt fra selger og betaler merverdiavgift når varen kommer fram. Alle kjøp med verdi under £135 er inklusive mva og mva betales i selgers land. Salgssummen legges til et engangs deklarasjonsgebyr som uavhengig av kjøpesum er £20.

7. Kjøp fra Sveits. Bestilleren kjøper varen mva-fritt fra selger og betaler merverdiavgift når varen kommer fram. Salgssummen legges til et engangs deklarasjonsgebyr som uavhengig av kjøpesum er €20.

 

Alle personopplysninger som samles inn i sammenheng med besøk og gjennomføring av kjøp på nettbutikken grillsymbol.ee behandles som konfidensiell informasjon. En kryptert kommunikasjonskanal med bankene garanterer for sikker behandling av kundens person- og bankopplysninger ved gjennomføring av kjøp. Grillsymbol OÜs representanter har ikke tilgang til de aktuelle krypterte opplysningene.

GrillSymbol Products